MatriXmethode

“Al het gedoe de wereld uit door het eigen hoofd zelf te regisseren”

Met de MatriXmethode leer ik je op een snelle efficiënte manier om orde in ‘een vol hoofd’ aan te brengen. Dat creëert rust, overzicht en geeft ruimte voor de dingen die ècht belangrijk voor je zijn! De MatriXmethode bied ook hele handige tools voor goede leerstrategieën. Als je de Matrixmethode kent, kun je er zelf ook mee werken. Hoe fijn is dat!

De MatriXmethode is meer.

Iets wat we als mens meemaken, wordt met onze zintuigen geregistreerd. Je slaat bij een belevenis beelden (het zien) of geluiden (het horen) op. Je hebt er een gevoel bij (het voelen) en je denkt er iets bij (een gedachte, het denken). Iedereen slaat deze informatie op, op zijn of haar eigen manier. De beleving van iets is altijd in het nu. De MatriXmethode gaat in op de eigen strategie van de beleving van het probleem en niet op de inhoud ervan. Jij houdt zelf de regie.

Het is ook een kortdurende, doelgerichte interventie voor het neutraliseren van mentale en/of psychische blokkades of vraagstukken. Eén van de grote voordelen van deze methode is dat jij ‘het verhaal, de beleving’ de van jouw probleem of angst niet (weer) hoeft te vertellen en de nare gevoelens daarbij niet hoeft te herbeleven. Je blijft uit de inhoud en werkt aan een oplossing die bij jou past. Dat zorgt voor  rust en ruimte in jouw hoofd en lijf. 

Matrixen kan thuis aan tafel, maar veel fijner wandelend in de frisse lucht. Hoe mooi en gezond is dat! 

Wil je weten of de MatriXmethode ook wat voor jou betekenen neem contact met mij op.

Nieuwsgierig kijk voor meer informatie op deze MatrixMethode.

Door het stellen van de juiste vragen word jij, je bewust van deze beleving en neutraliseer je deze zelf!