Over Dirry

Wie ben ik?
Ik ben Dirry te Kiefte, geboren aan de rand van Zelhem in een liefdevol (kruideniers)gezin. Daar heb ik geleerd om hard te werken, aan te pakken, te organiseren, te improviseren en met ontzettend veel verschillende mensen om te gaan. Bij ons was altijd iedereen welkom! Ik heb hbo-jeugdwelzijnwerk gevolgd in Groningen, genoten van het studentenleven en mijn baan als reisleidster. Ik woon nu al weer jaren samen met Peter in Zelhem. Ik heb een rijk sociaal leven en ben altijd wel in voor iets nieuws.

7a056da8-7edd-455b-b179-7a02131c6a2f (4)

Wat doe ik?
Na mijn banen in de reisbranche ben ik gaan werken als docent bij opleiding toerisme en recreatie op het Graafschap College in Doetinchem. Voor mij is dit een ideale baan. Hier kan ik mijn passie voor reizen combineren met het werken met studenten en dat in een fijn team. Naast mijn werk heb ik tal van hobby’s. Ik ben actief bij sauna ‘de Bronsbergen’ en laat gasten graag genieten van opgietingen en klankbaden. Ik ben klankschaalmasseur en geef ook WalkFittlessen bij sportschool Aerofitt in Zelhem.

Wat kan ik?
Mijn oma zei vaak ‘’Omslaan bladzijde 13’’ ofwel; blijf er niet mee zitten en bekijk het eens van de andere kant. Ik ben naar mijn oma vernoemd en daar ben ik trots op. Wat zij mij geleerd heeft, wil ik graag doorgeven. De oplossing zit echt in onszelf. Alleen, soms heb je iemand nodig die je een spiegel voorhoudt, de juiste vragen stelt of op de onbekende paadjes wijst. Of juist die gevoelige snaar raakt, zodat jouw energie weer gaat stromen. En dat is wat ik voor jou kan doen.

Welke stappen heb ik gezet om hier te komen?
Op het gebied van NLP en communicatie heb ik trainingen en cursussen gevolgd bij Truus Ordelman, Havital en Esther Vos, Vos training en coaching. Samen met Esther en Truus heb ik meerdere NLP-basiscursussen gegeven. Bij IVOR-reisopleidingen heb ik met veel plezier 25 jaar trainingen gegeven. Via het MatrixMethode instituut ben ik MatriXcoach geworden. Bij MindFulrun heb ik de trainingen voor Mindfulrun en PowerWalk instructeur gevolgd. Iwan Boersma van Helend Contact heeft mij geleerd hoe ik een fijne klankschaalmassage en heerlijk klankbad kan geven. Uiteraard heb ik ook waardevolle inzichten gekregen van al die mensen die ik onderweg en tijdens mijn mooie reizen tegen ben gekomen. Ik kijk er nu naar uit om jou te ontmoeten!  

Joke
Joke
Lees verder
Powerwalken dat zou iedereen moeten doen. Wandelen met tempoversnellingen oefeningen tussendoor. Daar wordt je fit van!
Johanna
Johanna
Lees verder
Lekker bezig met oog voor de natuur., inspirerende les en na afloop altijd een fijn gevoel.
Marjo
Marjo
Lees verder
Wandelen in verhoogd tempo met oefeningen, ieder naar eigen kunnen, dit stimuleert.
Erika
Erika
Lees verder
Veel onontdekte plekjes rondom Zelhem.
Yvon
Yvon
Lees verder
Sportief samen wandelen en Dirry weet de weg; alle denkbare paden in het prachtige buitengebied van Zelhem.
Vorige
Volgende